Peter Hendriks
Gitaarles voor kids, Kinder kamerconcertjes, Bands, Ukelele Workshop op locatie

Bands

Toni Macaroni & The Swinging Devils, Peter Hendriks: zang
 

Van origine een rock 'n roll band, opgericht in '72 in 't Gooi.  Een band met een rijke historie: begin jaren '70 speelde zij in het voorprogramma van Fats Domino in het hoofdstedelijke concertgebouw en de Doelen in Rotterdam. Was te zien in een TV-uitzending van de VPRO: Van Oekels discohoek en bracht diverse singles, CD's en DVD's uit in eigen beheer.                                          

Vele malen stond TM met groot succes geprogrammeerd op festivals met acts als: Mud, The Rubettes, Middle of the Road, Dave Berry, The Fortunes, The Sweet, Mariska Veres, The Shoes, Tremeloes, Marmelade, Gibson Brothers, The Clarks (incl. Barry Hay), Massada, Loïs Lane, Slade, John Coghlan's Quo, Swinging Blue Jeans, Albert Hammond en The Animals.  

Dergelijke shows deed de band ook in Engeland, Duitsland en België! (...en al driemaal een live radio-optreden bij Tineke de Nooij/Jan Rietman, omroep Max!)

De succesformule van TM zit hem in de razendknap aaneengesmede medleys uit de jaren '60 en '70, nostalgie, humor en een energieke stageshow.


Een kleine duik in mijn muzikale geschiedenis, Peter Hendriks: zang

O.a. blues met Paul van Alphen (Blues Treat), soul/blues met Henk Schoemaker (Bluesmasters), GlamRock met Jan Kanis, Brood-covers met Bart de Klerk (Rock & Roll Junkies), old skool soul met Paul Grob (Mr. Right)


Mr. Right, deze negen-man-sterke band opereerde begin jaren '90 onder de naam 'Rawhide'.

Bmaster, voorheen Bluesmasters. Veel blues, veel optredens.


Rock 'n Roll Junkies, Brood-covers optima forma!


Peter Hendriks 2021